Тя е само на 13, но вече прилича на по-младо копие на майка си. Харпър Бекъм предизвика възторг, като се появи на модното ревю на Виктория Бекъм в Париж. Младата красавица беше придружена от тримата си братя и баща си, който толкова демонстративно и силно я прегръщаше, че на всички стана ясно "Стойте далеч от дъщеря ми! Тя е моето момиче!"

 

Харпър е най-желаното дете в семейството, след три момчета. "Обожавам синовете си, но винаги сме искали момиче. И когато след три момчета се чудехме дали да продължим с опитите на дете, казах на Дейвид, че съм до тук. И ако и следващото е момче, повече не искам и да чуя за бебе", каза в свое интервю Виктория. В крайна сметка бременността й с Харпър се оказала неочаквана и непланирана. Но Виктория е невероятно щастлива, че най-накрая получава дъщеря.

 

"Тя е най-прекрасното умно, красиво, разумно и щастливо момиче на света", коментират въодушевени приятели на двойката. Други смятат, че Харпър е твърде срамежлива, но всички са категорични, че е красива като двамата си родители. 


Дейвид обаче е изключително защитнически настроен към дъщеря си. А тя самата е изключително привързана към него. Неведнъж техни снимки са будели полемика, относно това, че баща й е твърде консервативен, стане ли въпрос за нея. "Харпър е най-малкото му дете и най-скъпото. Той я обожава", казват те.