Ведра, усмихната, разбираща, тактична и винаги позитивна. Такава беше фармацевтката Поли в риалитито "Ергенът" и затова се превърна и в една от любимките на зрителите. Както и на самия Евгени Генчев, разбира се, който я остави в имението буквално до самия финал.

Никой не го очакваше, предвид това, че пианистът нито веднъж не си направи труда да разговаря с нея на индивидуална среща. Контактите им се ограничаваха до няколко минутки на пейката, по време на вечерните коктейли, но среща - йок! За три месеца снимки - нито веднъж.

Е, това е и най-голямата обида на Поли, както се оказа. Тя призна в интервю, вече съвсем сериозно, че отношението на Евгени към нея я е обидило. Защото тя е влязла във формата не за слава или за почивка, а за любов. И отдавна искала да създаде семейство.

"Разбира се, никой не може да накара някого да се влюби в него, това не е по поръчка. Но ми беше обидно, че Евгени не ми отдели дори един ден, дори няколко часа, за да ме опознае по-добре. Защото, какво можем да научим реално един за друг от три минути на една пейка - нищо. А аз си мечтаех за това, постоянно си представях, че на другия ден Наум ще дойде с писмото и най-сетне ще е моят ред да се видя с Евгени. Е, не стана", сподели Поли.

Тя е сигурна, че ще открие човека за себе си, още повече, че е жена, която никого не натоварва, обича усмивките и добрите хора. Пожелаваме й го!