Американският актьор Крис Нот, който стана особено популярен с ролята на Тузара в сериала „С*ксът и градът“, за пръв път коментира обвиненията в изнасилване, отправени срещу него. Актьорът, който вече е на 68 години, изтъква, че срещу него не са заведени никакви наказателни дела и че е влизал в интимни връзки с жените само с тяхното желание.

Все пак той признава, че гражданските дела остават отделна възможност, а за много хора те са „влак, пълен с пари“. Крис Нот потвърждава единствено, че е изневерявал на съпругата си, което по думите му й подействали разрушително. В първото си интервю, откакто се сипят обвиненията срещу него, актьорът твърди, че това е единственото му прегрешение.

„Нямам за какво да свидетелствам, да разказвам истории и да търся свидетели. Има абсурдни твърдения“ – заяви Крис Нот по повод обвиненията, хвърлени в публичното пространство.

Две жени, които не се познават една друга, твърдят, че са изнасилени от актьора – едната през 2004-а, другата през 2015-а година.

Тузара: Лягал съм си с жени единствено по тяхно желание!

Актьорът не среща подкрепа дори от колежките си в сериала. Сара Джесика Паркър и компания му забиха нож в гърба, като ни в клин, ни в ръкав пуснаха заявление, че подкрепят жените, жертви на населие.

Източник: „Уикенд“