Жестоко унижение претърпя Мария. Пръв я унизи арменецът Маги Халваджиян, но тя можеше да не му позволи, а да отвърне. Вместо това Мара Отварачката се закопа съвсем като обърна и другата си буза - сиреч "клекна" му.

Както вече стана ясно, бомбата гръмна и се разбра, че Марчето ще влиза в новия сезон на "Като две капки вода". Дотук добре, но... тя ще получи от Халваджиян мизерната сума, каквато ще вземе и Деян Икебаната - с едва 200 лева по-висока.

Икебаната бил готов да участва и без пари, само за да се появи отново в медиите, та склонил да взима 500 лева на седмица, тоест на участие. А чалгарката Мария пък се съгласила на 700 лева на участие, което прави общо 9100 лева за целия сезон - при толкова къртовска работа и отговорност.

За сравнение ще кажем, че Мария получаваше по пълни 6 бона на участие и то само за 45 минути кълчене на плейбек, а сега ще се мори и поти, ще се излага пред хората, за жълти стотинки.

Не е ясно защо Магърдич е направил тези срамни предложения, но е ясно защо Мара е приела. Просто, защото се оказа, че с новата конкуренция вече никой не я иска по клубовете, та пробва да събуди малко зрителския интерес.

Източник: Crimesbg.com