Любовта е сила, но само тя не е достатъчна. В това се убеди и го призна публично преди дни Диляна Попова, по отношение на връзката й с Асен Блатечки. Тя заяви, че двамата са се обичали, но й е липсвало спокойствието, увереността в бъдещето им заедно.

Между Николета Лозанова и Ники Михайлов пък липсва друго - много по-съществено, което този път доведе до трус с големи щети след себе си. Близки до вратаря и син на Боби Михайлов разкриха, че Николай отдавна има една цел и един стремеж в живота си - дете от Николета.

Както знаем, те са заедно повече от достатъчно време, за да са отдавна готови за тази стъпка. Още повече, че са на възраст и още повече, че Ники отглежда дъщерята на НиЛо като своя щерка.

В един момент той отсякъл, че е твърде егоистично от нейна страна да се възползва от това и постоянно да отлага зачеването на общото им бебе. Лозанова се оправдавала главно с едно и това е кариерата й, но не си дава, или не иска да си даде сметка, че годините вървят бързо и докато се усети, ще чукне 40-така.

Да, дете може да роди и на 50, както Елена Йончева, но тогава рисковете са далеч повече и по-големи. "Двамата все по-често се карат по тази причина и... не се знае - може на Ники да му писне и да си грабне багажа", коментират източниците.