Две години - от толкова време се оказа, че живеят заедно Диляна Попова и Лъчезар Захариев, чиято връзка обаче е поставена на изпитание. Това разкриха доверени и много близки до тях източници, според които причината е доста сериозна.

Всъщност причините за труса са две, но ако едната може да бъде подмината с лека ръка от Захариев, то другата едва ли. Оказа се, че ресторантьорът наистина обича Диляна Попова и мечтае да й предложи брак. Той искал да създадат едно здраво и традиционно семейство, защото бил убеден, че тя е Жената с главно Ж за него.

Диляна обаче остава твърда - не желае да чува за брак през живота си, а решението й било окончателно. Това, което може да застраши връзката на двамата обаче е фактът, че Захариев няма и деца, а Попова вече има порасналия си Борил от Асен Блатечки.

Поне към този етап тя не мисли за второ, но при все, че тази година ще чукне 42 лазарника, време за отлагане май няма. "Лъчо иска много да има дете от нея, но не е ясно дали ще я убеди. След разпада на връзката й с Асен и всички перипетии, Диляна май иска двамата просто да си бъдат заедно и да се обичат спокойно... но дали той ще е съгласен с това?!", чудят се източниците.