Истински трус разтресе клана Гущерови, но това още е само началото. Всичко започна след като преди дни Светлана Гущерова публично обяви пред последователите си в нета, че с мъжа й - Християн Гущеров смятат да си тръгнат от България и да се установят във Виена.

"Скоро първото ни дете Ани ще стане на 5 годинки и да - иска ни се и имаме намерение да се преместим във Виена, живот и здраве", изчурулика Светлето, но тези й думи доведоха до цунами в самата Виена. Защото се сещате кой живее там, нали?! Разбира се - там живеят свекърът й Добромир Гущеров с жена си. Чудничко!

Нали не вярвате, че изборът на плеймейтката и нейния Мечо е случаен?! При всички възможни градове в света, е, добре де - всички градове в Европа, те избраха да се набутат там, където е и банковата им сметка (опа, грешка - където е свекърът любим)...

Всички знаят, че от години Светлана и Християн живеят от парите, които им отпуска Добромир Гущеров и буквално са като пиявици на гърба му. Той продължава да не понася снаха си, да не иска да я вижда и да има общо с нея.

Затова и щом блондинката тържествено би тъпана, че иде у Виена, Гущеров - старши изригнал: "Само през трупа ми! Тая няма да я бъде!"...

Източник: Crimesbg.com