Може би има към два-три месеца от раздялата на Джулиана Гани и Теодор Гецов, които за щастие, не вдигнаха сватба и така спестяват нерви покрай развод. Това, което ги свързва обаче е много по-силно, защото имат син - първо дете за полицая и второ за Джулката, която има син и от бившия си Илиян Найденов.

Какво прави, какво струва, но Ганито не може да се раздели с някой мъж по нормален начин, камо ли да останат приятели. Винаги трябва да има скандали, драма, обиди и хвърляне на взаимни "компромати" - помним как беше с Найденов, нали?!

Този път обаче силиконката е тази, която "изтегли късата клечка" и която бе буквално съсипана от новия си бивш. Близки до Теодор Гецов от дни не спират да се хилят и да разказват това, което са чули от самия него за Гани. А именно каква "мижава работа" била в леглото.

Гецов не пестял думи и разкрил, че парите на Джулиана и лукса, който са си осигурявали, били на ниво, но станело ли дума за секс, му идело да се гръмне.

"Вярвай, човек, първо си мислех, че ще се оправи, ама не. В тая жена силикон бол, но в кревата е пълен леш. Дърво, бе! За нищо не става. Въобразява си, че като се е наблъскала с цялата възможна пластмаса, е достатъчно да се изпружи под теб и толкова. А ти, щото трябва да си крайно възхитен от телесата й, си длъжен да правиш всичко останало", разтърси Гецов.

Източник: Crimesbg.com