След толкова години легендата от зората на чалгата - Радо Шишарката публично разказа за тайните около мистичните братя Васил и Жоро Илиеви, както и за огромния им кръг любовници, в който никой не се съмнява.

Според Шишарката обаче, нещата, които се говорят за братята, са силно преувеличени, особено относно що за хора са били те. Той заяви, че действително и Васил Илиев, и Жоро Илиев са били жестоки и безкомпромисни към онези, които са ги измамили или предали. Тогава отмъщението им е било страшно.

Но към хората, на които са имали доверие и които са харесвали, били верни и истински приятели. Радо Шишарката разказа как двамата са го спасили от лихвари, когато е заложил апартамента на майка си, защото му трябвали пари. Плюс това му помогнали и с финансови средства, които не били никак малко.

"Те обичаха музиката и са давали наистина луди пари за мен и колегите", заяви Радо и призна, че няколко певици са мачкали системно чаршафите на братята и са им били едва ли не любовници на повикване.

"Сами са им се бутали в ръцете, защото и двамата бяха харесвани мъже. Няма да говоря с имена, защото към днешна дата не мога да представя реални доказателства за това, но отлично знам кои са тези жени", заяви той.

Източник: Crimesbg.com