За радост на зрителите Деси Стоянова се върна в екипа на "Преди обед" преди броени дни, събрала сили след тежката загуба на съпруга си, когото обожаваше. Водещата реши да опита да продължи напред заради децата си, а работата е средството, което поне за моменти може да те извади от тъгата.

Деси се върна, но не може да се скрие, че травмата й още е голяма. И я кара на моменти да бъде малко по-рязка и безцеремонна, но пък определено справедлива. Днес тя показа това като "поряза" нахалната Ирина Тенчева, която тази седмица е коментатор в предаването.

Трус!! Опечалената Деси Стоянова размаза нахалната Ирина Тенчева в ефир! (СНИМКИ)

Вместо да обсъжда интересни за зрителите теми обаче, нали затова са я извикали, Иринка реши да си рекламира големия син и да го прави известен. Тя нагло заяви в ефир, че искала да се пусне видео със сина й Спас, в което той се топял в бъчва с ледена вода - голям праз!...

Трус!! Опечалената Деси Стоянова размаза нахалната Ирина Тенчева в ефир! (СНИМКИ) - Снимка 2

Деси обаче погледна явно изненадана, защото видеото не фигурира в сценария на предаването и не е предвидено. А после рязко и безпардонно отряза мераците на Тенчева да си прави безплатно личен пиар.

"Браво на Десито! Тая Тенчева е такава наглярка, още от Вип Брадър я помним, все акъли даваше. Как я търпи тоя Иван Христов, направо не е за вярване. Аз и пет минути няма да я изтрая и ще я изхвърля за чумбера", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com