Кой не знае Момчил от "Игри на волята" - Момчил Василев, който аха да грабне победата и чека от предаването, но се размина с тях на косъм, "тръшнат" от Иван Рълев.

Е, Рълев го "тръшна" в играта, но и Момчил се оказа не по-лош в "тръшкането", само че в кревати. Скандален и шокиращ слух обикаля от уста на уста от известно време насам, а свидетели са готови да се обзаложат с когото иска, че това е истина. Дори и Момчил да я отрича, а и разбира се, че ще отрича.

Става дума за пикантната му и гореща любовна афера преди известно време, която била с... момче. Но не нормално момче, а такова, което току-що се било сдобило с чифт силиконови бомби - драг-куин имаме предвид... Василев попаднал случайно на "хубавицата" в нощен клуб, а тя моментално и палаво се заиграла с него.

Заварката станала бързо, а двамата доста време се отдавали на грешни и огнени страсти, докато в същото време Момчил живеел с приятелката си на семейни начала.

Естествено, мацката така и не заподозряла какво се случва и какво е целувал Момчил, преди да целуне нея, но и да е имала подозрения за изневяра, твърдо е смятала, че става дума за жена.

Източник: ЛайфОнлайн.бг, Crimesbg.com