Място не може да си намери от гняв и бяс Илиана Раева, след като семейството й стана обект на подигравки заради годеника на щерка й Славея. Всъщност вече бившия годеник, тъй като Славея Сиракова е изтрила абсолютно всички снимки в профила си, на които фигурира и той.

Както знаем, преди броени дни се разбра, че човечецът е гей и се е събрал със Славея като я е лъгал, че е нормален хетеросексуален мъж. Е, нито е хетеро, нито дори е би, а чист натурален гей, в което лошо няма, но ако си честен със себе си и останалите.

Фактът, че този мъж е използвал дъщеря й и в частност семейството й, за да се прикрива и да създаде у хората илюзията, че е нормален мъж с годеница и бъдещо семейство, извадил от кожата й Раева. Тя, която и без друго е буен темперамент и не търпи подобни подлости, изригнала с "пяна на устата".

"Ще те съсипя! Ще те довърша! Място няма да си намериш в тази страна и ще хващаш пътя за навън, чуваш ли какво ти казвам?! Обещавам ти го най-тържествено! Който се е подиграл с някой от близките ми хора, се е занимавал с мен и вярвай ми, не ти се иска", крещяла му Раева, която в случая е напълно права.

Още повече, че този подлец не навреди само на Славея, а и на дъщеричката й, защото момиченцето свикна с него и го хареса.

Източник: Crimesbg.com