От дни една от най-следените светски теми е раздялата на Асен Блатечки и Елеонора Янакиева. За мнозина това е краят на една голяма любов, в която вярваха и се надяваха да се случи и на тях. Така де, щом на непостоянен мачо като Асен се случи...

Припомняме, че самият той на няколко пъти говори открито за чувствата си към Елеонора в ефир и заяви, че никога преди, абсолютно никога, не е преживявал нещо подобно. "Не знам какво направи тази жена с мен, но ме накара да я обичам безумно, лудо и да се чувствам като пубертет в училище", сияеше Асен, видимо подмладен.

Но изведнъж се разнесе новината, че той и Янакиева не са заедно. Потребители веднага предположиха, че Блатечки е стъпил накриво и е изневерил на Елеонора, но се оказа, че това не е така.

Истинската причина тя да сложи край на отношенията им е желанието й да встъпят в брак и да узаконят връзката си. Това разкриха близки до нея хора. Верен на принципа си, че е свободен като вятъра и никога не се е венчал, Асен отказал изплашен, а тя побесняла.

"Елеонора го обича и тази раздяла може да е блъф от нейна страна. Тя знае, че той в момента страда и чака да й падне на колене с пръстен. Шансовете са 50 на 50, но ще видим. Дано да й се получи номерът", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com