Помните ли бившият любим на Мариана Попова? Да, същият онзи чужденец Ханес Перфлер, който влезе заедно с нея във ВИП Брадър преди доста години и й връчи годежен пръстен в ефир. Е, до сватба така и не се стигна, макар певицата да му роди дете - първата и за двамата дъщеричка Мария-Магдалена.

Двамата се разделиха някак бързичко, а после Мариана срещна любовта в лицето на Веселин Плачков, на когото също роди щерка Кати. Плачков има пък друга дъщеря от първата си жена...

Колкото до бившия на Попова - Ханес не само още е в България, но и вече води кулинарно предаване по БНТ, в което обяснява коя храна с какво вино или друга напитка да съчетаваме. Не е ясно как Ханес се добра до национален ефир, след като отдавна почти никой не си спомня за него, но са интересни думите му за Мариана Попова и връзката им.

От казаното личи, че той изобщо не е питаел голяма любов към певицата и като му е минало първоначалното заслепяване, бързо се "освестил". "Мариана забременя почти моментално и това ни държа заедно известно време. Просто самата ни връзка се разви бързо, някак на майтап... Разбрахме обаче, че не сме един за друг, просто отвсякъде личеше, че не си пасваме", сподели Ханес.

И побърза да уточни, че Попова и Плачков са си един за друг, лика прилика, докато той иска и търси съвсем друг тип жена.

Източник: Crimesbg.com