Тризначките ще завладяват Острова

След кратко затишие, тризначките от Благоевград отново се появиха в публичното пространство, за да напомнят за себе си.

Тризначките Вяра, Надежда и Любов изненадаха с новите си планове. Те обявиха публично, че възнамеряват да емигрират в Англия. Колоритните сестри са взели решение да опитат късмета си на Острова и твърдят, че са се уверили, че в страната ни няма хляб за тях, пише hotarena.net.

Тризначките кроят планове в най-скоро време да се преместят да живеят в Лондон, където първоначално ще ги поеме тяхна дългогодишна приятелка.

[caption id="attachment_435363" align="alignright" width="300"]Тризначките ще завладяват Острова Тризначките ще завладяват Острова[/caption]

Там те ще поставят ново начало, пък макар и малко късно. Според плановете, отначало трите благоевградчанки ще работят в английската столица като продавачки в магазин за дрехи. Не става обаче ясно дали са си опекли работата, или просто такъв план са начертали засега.

Основната идея на тризначките е да бъдат забелязани от местните продуценти, за да тръгнат по кастинги за различни местни продукции. Очевидно кроят планове да не пропуснат да залеят и Острова с простотията си, отбелязва пък на страниците си „Всеки ден”. От обкръжението на Вяра, Надежда и Любов споделят, че вече се готвят за престоя си на Острова като посещават интензивни уроци по английски уж, за да подобрят знанията си. Някои обаче твърдят, че благоевградчанките тепърва ще учат азбуката на Шекспир, което е много по-вероятно.

От почти две години трите са без работа и живеят от заработените си спестявания от преди време. Последната изява на тризначките беше в предходния формат на ВИП Брадър, когато останаха, за да посрещнат виповете. Тогава пролича, че тризначките са се взели много на сериозно и се имат за много повече от звездите.

Сред множеството им опити за бизнес, които по една или друга причина претърпяваха пълен крах, тризначките се опитаха да отворят и разкрасителен салон. След като и този бизнес не им потръгнал обаче, те са категорични, че няма място за тях под небето на България и е крайно време да потърсят късмета си навън, пише pik.bg.