Слави Трифонов отвръща на удара на Магърдич Халваджиян

Тризначки са на път да засенчат таланта на детето-чудо Крисия.

Шоуменът Слави Трифонов взриви родния ефир с новия проект „Пеещи семейства”. Проектът стартира в сряда и ще се излъчва два пъти в седмицата. Трифонов и екипът му са сигурни в крайния успех на формата и отсега потриват доволно ръце. От кухнята на предаването твърдят, че са се записали много интересни участници, отбелязва на страниците си вестник „Ретро”.

[caption id="attachment_406148" align="alignright" width="300"]Крисия ще бъде засенчена от тризначки в "Шоуто на Слави" Крисия ще бъде засенчена от тризначки в "Шоуто на Слави"[/caption]

В новия проект участват цели семейства – талантливи хлапета с родителите си, баби и дядовци, дори и братовчеди. Всички те ще свирят, пеят и танцуват всеки сряда и четвъртък в „Шоуто на Слави”. Запознати твърдят, че това е ответният удар срещу шоуто на Магърдич Халваджиян „Големите надежди”, което тече в ефира на конкурентната Нова тв. Припомняме, че Слави Трифонов беше бесен, след като от конкурентната медия си позволиха да му откраднат идеята за даровити деца, след като Крисия и Симона пожънаха невиждан успех. В новия формат на Слави няма да участват само деца, а цели фамилии, близките, на които ще следят предаването с интерес, за да ги видят на екрана. Телевизионери пък коментират, че е много по-интересно да гледаш баби и внучета заедно на сцената.

Най-големият коз, който Слави Трифонов е подготвил срещу конкуренцията, са тризначки, които са талантливи и чаровни като Крисия от Разград, която успя да грабне сърцата на зрителите. Предполага се, че тризначките ще предизвикат същия бум, пише pik.bg. Освен тях, екипът на Слави ще представи и трима даровити братя, както и цял куп забавни баби и дядовци и разбира се семейни оркестри. Някои от участниците в новия формат на „Шоуто на Слави” пък ще умилят публиката с невероятните си житейски истории. Вече видяхме две сестри и един брат, които са от един баща и различни майки. Фамилията се бе открила едва преди няколко дни именно покрай проекта на Слави Трифонов. Евгени Димитров-Маестрото пък е удивен колко много музикално грамотни хора има в страната ни, а и немалка част от тях са от отдалечени селца на Родопите, за които дори не е чувал.