Шведската изпълнителка с марокански произход Лорийн направи фурор на „Евровизия“ с парчето си „Таttoo“, като отново напомни за себе си. Но възроди и старите спорове около сексуалността и пола й...

39-годишната изпълнителка прилежно пази своя личен живот. За нея в Европа се заговори през 2012 г., когато пак спечели „Евровизия“. След Джони Лоугън Лорийн става втората участничка, печелила песенния конкурс два пъти.

След като влезе отново във фокуса на общественото внимание, някои медии отново припомниха, че още при първата й награда се говори, че Лорийн е травестит. Причината – оскъдният бюст, острите черти на лицето и излъчването, подсилено съзнателно от предизвикателен грим.

Разгръщайки интервютата, които Лорийн е давала през години, за личния живот тя споделя много малко неща. Твърди, че си пада както по мъже, така и по жени. И че човек се влюбва не във физиката, а в душата на избраникът си – дали ще е мъж, или жена, тя споделя, че е без значение за нея. Важно било да сподели любовта.

Травестит ли е победителката на „Евровизия“ Лорийн?

Фенове на певицата твърдят, че тя само има вид на травестит, но си е 100-процентова жена, макар и с двойственост в интимните предпочитания. Досега никой не я е засичал да излиза с партньор на обществени места – бил той мъж или жена.