След дългогодишна пауза новият сезон на „Биг Брадър“ ще стартира на 8 октомври. Вече започнаха и спекулации около участниците в шоуто. Едно от имената, които се спрягат в Тик-ток, е това на сензацията от Гурково – Рашия Джоли, с рождено име по лична карта Рашко Минчев. Травеститът фолк-певец признава, че все още е в очакване на потвърждение за участието му в риалитито, но не би се изненадал, ако е 16-ият съквартирант.

 

Има още трима братя. Всички са отгледани от майка им, която вече не е сред живите – била е покосена от онкологично заболяване. Средното си образование Рашия завършва в Гурково. Твърди, че бил добър ученик и голям мечтател, учел много… искал да пее и дори си представял световни изяви. Имал нормално детство с играчки, макар да не били богати. От малък си играел с куклите на съседските момичета.

Харесвало му да се грижи за тях и да им сменя роклите. Обожавал да реше дългата коса на майка си, след като се приберяла от работа. Споделя, че има добро сърце, което често е наранявано.

Едва към 11-годишен разбрал, че харесва мъже, но още нямал полови контакти. Бил малък и не разбирал света на големите. Въпреки това му било по-интересно да се заглежда по мускулите на мъжките тела. Първият му полов контакт осъществил на 18, след което започнал да се интересува от любов, връзки, мода, стил. Мечтаел да бъде като Галена и Преслава. Непрекъснато гледал поп фолк телевизии и искал да се гримира и облича като певиците. Започнал да посещава клубове и дискотеки и така се запознал с двете му любими певици, след което започнал да се мъкне с тях по участия в страната и да пеят заедно.

 

Твърдо определя себе си като жена, макар по лична карта да е Рашко, а не Рашия. Твърди, че не е важно дали човек е от женски или мъжки пол, а какво сърце има – добро или лошо, умее ли да изпитва чувства, да бъде приятел. Гардеробът й е пълен с рокли, не знае и колко чифта обувки има, но са много. Гримира се ежедневно и никога не си позволява да излезе без червило или без направени вежди.

Купува си обеци, гердани, пръстени. Когато влиза в женска роля е нежна и внимателна като жена. 

 

До 2017 г. бил Рашко, след което взел решение да стане Рашия. Използвал името и за артистичен псевдоним, явявайки се на кастинг за певци във Фен тв, но не била избрана. Твърди, че хората я възприемат нормално, харесват я, снимат се с нея. Харесвана е и от семействата на братята си, дори се гордеят с нея. Разбира се не липсват и моменти, в които получава омраза, защото е известна. В България сякаш е нормално известните да събират омраза, да бъдат „кичени“ с обидни думи. Наричана е как ли не, било й е обидно, но си е премълчавала.

 

Признава, че е много влюбчива и бърза да допълни, че си пада по млади мъже, по възможност финансово стабилни, мускулести и бели. Чувства се добре с 20-21 годишни момчета. Самата тя скоро ще стане на 31 г. Понякога като всяка жена прави глупости, необмислени неща, особено по отношение на мъжете...

 

За известно време се главозамаяла от славата, много хора искали да са й приятели, правели й различни предложения, не липсвали и неприлични такива. Разбира се, имало и такива, които искали да я убият по неизвестни за нея причини. Мразена е и от попфолк колеги, които разпространяват гадни слухове за нея. На моменти дори мисли, че има направена магия или магии и неведнъж е звъняла на ясновидки, които потвърждават съмненията й, но искат огромни суми, за да й развалят магиите.

 

Няма пари за хормони и твърди, че е естествена жена. Бръсне си брадата ежедневно. Не ползва и козметик, сама се скубе. Умее и да се гримира.

Към днешна дата си няма приятел, но мечтае за сериозна връзка с богаташ, който да я гледа. Тя е „животар“ човек, както се изразява – иска да пее и танцува, не е по яденето и софрата. Чувства се пълноценна, когато има участия.

 

Вярва, че ако влезе в Брадъра, Чичко Паричко може да се появи. Има рожден ден 4 дни след старта на риалитито и го приема като знак на съдбата. Заканва се, че влезе ли, ще спука всички от кючеци, кючеци до дупка… Категорична е, че шоуто с нея е гарантирано и мисли, че ще съблазни някого от мъжете в Къщата, тъй като много я бивало в това – имала добър език, танцувала пластично… С две думи, възнамерявала да бъде като Азис на младини.

 

Била е и жертва на насилие – имала приятел наркоман от Русе, който я биел и й взимал парите от участията. Дълго време го търпяла, оставял я без стотинка, тъй като залагал по казина и играел комар. Трудно взела решение да го напусне, но положението станало нетърпимо и била принудена.

Източник: Уикенд