Тази година най-гласовитата блондинка на 2000-те успя да се промени до неузнаваемост. През 2014 г. Кристина роди второто си дете, дъщеря Съмър. След тази бременност от предишната  Агилера не остана и следа.

После тя  дълго време не можеше да отслабне. Теглото й постоянно се колебаеше, след временно успешна загуба на тегло, излишните килограми отново се върнаха при нея. Самата изпълнителка изглежда е свикнала, че вече е в съвсем друг размер. Но тази година Кристина се погрижи за себе си и сега изглежда с 10 години по-млада

Агилера започва кариерата си на много млада възраст. Затова всички я запомниха в образа на крехка блондинка, която удивява всички с гласа си. Когато Кристина още не беше на 20 години, феновете на дивата вече бяха изненадани как толкова крехко момиче може да има толкова силен тембър. Изключителните способности, съчетани с външния й вид на кукла, направиха Кристина истинска звезда за много кратко време.

Трансформация на годината: Кристина Агилера показа феноменален резултат (Певицата отслабна и си върна предишната фигура – Снимки)

Но след като напълня доста, известно време избягваше публични събития. Очевидно Кристина беше сигурна, че скоро ще успее да свали излишните килограми. Но времето минаваше, а теглото все оставаше същото.

В резултат на това Агилера се върна на сцената буквално два пъти по-едра от преди. Кристина, разбира се, имаше комплекс от това, но се опита да не се ограничава в кариерата си. Тя продължи да участва в много явни сцени във видеоклиповете си и да се представя в разголени тоалети.

Трансформация на годината: Кристина Агилера показа феноменален резултат (Певицата отслабна и си върна предишната фигура – Снимки) - Снимка 2

Сега феновете разпознават в нея онова момиче, в което се бяха влюбили преди 20 години. Докато Кристина  се опитва да свикне с новото си тяло, вече е ясно, че тя изглежда страхотно. Може би новият външен вид ще й помогне да премине към нов етап от кариерата си.

Източник: Космо.ру