"Той се н@сра! Винаги е прекалявал, но този път се н@сра! Извинявам се за израза, но това е самата истина и аз повече отказвам да търпя. То не бяха жени, не бяха обиди и скандали за най-малките неща. Съжалявам, че съм давала нов шанс на този мъж толкова пъти и най-вече съжалявам, че дъщеря ми Марая е била принудена да живее в тази обстановка и да гледа всичко това" - тези думи каза публично Мария преди няколко месеца, когато подаде молбата за развод с Мирослав Соколов.

И да, разводът е в процес и дори вече е напът да бъде финализиран, освен ако Марчето в нейнат неадекватност не го прекрати в последния момент. Защо ли?! Ами вижте защо! Хубаво вижте с кого се гушка и се е ухилила до ушите - с Миро Дзвера, разбира се.

И не, това не е стара снимка, а напълно прясна, от вчера, показваща двамцата на рожден ден на приятел на Мирослав. Страхотно, а?! Ако и след този си резил Мария не отиде да се прегледа при психоаналитик, работа ще стане дебела.

"Тази жена е малоумна и го доказа сто пъти, но сега го затвърди юнашката. Няма по-тъпа от нея, ей! За да не остане на сухо и без пари е готова и м@стиите на Миро да прибира в дома им сигурно", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com