Нормален и психично стабилен ли е Евгени Генчев?! Това се питат потребители в нета, искрено разтревожени за състоянието на любимеца си от "Ергенът". Поне по време на формата, пианистът показваше по-голяма стабилност и уравновесеност, сега обаче прати всички в тъча.

Поводът е Валерия Георгиева и начинът, по който пловдивчанинът я нарече. След цирка, който му спретна тя пред всички на рождения си ден, след начина, по който грубо го изгони от снимката, а и от заведението и след гадния поглед и тон, с които му говореше...

Е, след цялата тази помия и унижение, Генчев взе, че нарече кучкарката своя "жена". Жена бе, жена! Все едно вече са се взели, венчали са се и са се клели във вярност.

В свое кратко интервю преди ден, Генчев споделяше как не обича да публикува свои лични снимки и преживявания в мрежите и смята да си остане така.

"Аз никога не съм афиширал личния си живот и не очаквайте, че ще започна да го правя сега с жена ми. Това няма да стане, а и е мой избор и право", заинати се Генчо, но думата "жена ми" буквално взриви феновете му.

"Каква жена бе, идиоте?! Тая трябваше да я нариташ от живота си още на тъпото й парти. Всеки адекватен мъж би го направил. Срам и резил!", гневят се в нета.