Един от идолите на Холивуд от 80-те и 90-те години на миналия век – Мелани Грифит, бе щракната от папараци в Лос Анджелис миналата десвица, докато беше на шопинг с баровския си електромобил. Русокосата дама остави киноманите в шок с разкривеното си и обезобразено лице, на което личеше огромен белег от средата на музата до ухото, който видимо тъкмо зараства.

Бившата съпруга на Дон Джонсън и Антонио Бандерас е известна с афинитета си към пластичната хирургия, но според мнозина този път става въпрос вероятно за нещо по-сериозно. Иначе 65-годишната Мелани Грифит впечатлява с отличната си физическа форма и е жалко, че е превърнала лицето си в огромен пъзел от кръпки.

В интерес на истината, когато за първи път си прави козметично подобрение, Мелани Грифит постъпва така по принуда, а не заради каприз. По време на снимките на филма „Рев“ от 1981 г. Актрисата е нападната от един от трите лъва, които участват в продукцията. Резултатът е рана на лицето, която е затворена с над 100 шева. Така още на 24 години Мелани за първи път се подлага на пластична операция, но оттогава периодично не е спирала. Очарователната доскоро Грифит често се оплаква, че феновете я критикуват заради корекциите.

Източник: „Уикенд“