Започна се. Малко по малко Камелия се издава и сама разкрива доколко се е побъркала на тема вечна младост, вечна красота и с@ксапил. Е, Ками, вечни неща няма, еле пък женската привлекателност, но уви - певицата видимо се е комплексирала до ента степен.

Знаем, че след 50-така тя си отряза носа, но все едно й отрязаха част от акъла. Камелия взе да се смята за момиченце и никой не може да я убеди в противното. А именно, че е жена, навършила 52 години. Не й приляга да се прави на маймуна пред цялата страна, още повече, когато не само нищо не й липсва, но има всичко.

Това падение трябва да се види!! Мъж ли й липсва на Камелия, бебе ли: Държи се като откровена откачалка! (СНИМКИ)

Да, Камелия има верен и любящ мъж в лицето на дългогодишния си партньор Цветин, а от месеци вече има и сбъднатата си мечта - сладко бебе, което двамата да отгледат.

Въпреки това обаче чалгаджийката продължава да се държи като евтина жена и поредното доказателство е снимката, която качи в стори преди малко. Вижте я сами и кажете, ама честно, подобна магистрална поза дали отива на сериозна 52-годишна жена и родител?! Повечето от потребителите не смятат така.

Да не говорим, че ако добре се вгледате в лицето й на това фото, ясно ще видите нескопосния начин на обработка с фотошоп, който крещи, че това е всяко друго лице, но не и лицето на Камелия.