Поп фолк дивата Камелия сякаш има всичко - искрена любов, дългогодишна връзка с мъжа си Цветин, а сега и мечтаното от двамата бебе - прекрасния Баян. Пита се обаче какво се случва в главата й, че както беше нормална, адекватна и уверена в себе си, изведнъж започна да се прави на тийнейджърка и да променя лицето си до неузнаваемост. При това не с филтри или с фотошоп, а с операции, които са необратими.

Е, близки до Ками разкриха истината след скорошното й интервю при Николаос Цитиридис и признаха, че причината за манията на Камелия е Цветин. Или по-скоро жестока ревност и неувереност, че ще успее да го задържи до себе си.

Въпреки че Цветин, който е по-млад от нея с осем години, винаги е доказвал моногамността и верността си, Ками се съмнявала. И се съмнява, защото все по-често забелязала, че половинката й се заглежда и общува доста фриволно с далеч по-млади от нея жени, повечето от които приличали на куклички - да живее ринопластиката.

Особено я заболяло от някаква мистериозна мацка в столична дискотека, с която Цветин се запознал по време на работа и химията личала отдалеч. Разбира се, това не означава, че той е сгазил лука, а още по-малко, че има намерение да напусне Ками, но я разбираме и нея. Всяка жена се бои от старостта, особено когато мъжът й е по-млад и изкушенията са на всяка крачка.

Източник: Crimesbg.com