Това ли е началото на края между Лена Бориславова и Мирослав Иванов, питат се техни близки и познати. При все, че връзката на двамата годеници висеше на косъм преди година с цирковете около аферата на Лена и Кирил Петков, все още е чудо, че са още заедно.

Но след това, което е поискал Миро, бъдещето им като двойка е под въпрос. Близки до Иванов разкриха, че той е помолил Лена да имат дете. Толкова бил луд по нея и се боял да не я изгуби, че искал час по-скоро да я забремени, за да се превърнат в истинско семейство.

Всичко щеше да е прекрасно, ако Бориславова искаше да ражда, но... уви. Лена не само нямала такива намерения, но останала в шок от предложението на годеника си. Още повече, че и двамата са в листите за депутати на поредните избори с дата 2 април.

"Явно Миро се страхува много да не я изпусне и да не стане пак някоя "заварка" като с премиерчето преди година. Защото тогава вече май няма да има връщане назад. Лошото е, че с Лена не са на една вълна. Тя е млада, живее й се, развива й се, не й е до бременности и бебета", коментират източниците.

Иванов дори споделил с родителите си, че иска сватба и дете, а те го гледали скептично. Възрастните хора още нямали доверие на Бориславова след изцепките по медиите и не го криели.