Вярно е, че понякога истинската любов те намира по-късно - може да не я случиш с първия си брак, нито с втория. Е, при президента Румен Радев се получи от втория път, което си е съдба. Държавният глава и първата дама Деси Радева предизвикваха поредица от клюки и слухове в началото на първия му мандат, но вече всички приеха очевидното - двамата наистина са един за друг.

И това беше доказано от самия генерал Радев днес, на 55-ия рожден ден на жена му. Преди около час президентът направи нещо много мило и романтично, каквото на доста мъже и през ума няма да им мине.

Той излезе с пост в официалната си страница в мрежата, публикува снимка на Деси Радева и написа романтично послание към нея. Кратко и ясно, то казва повече от хиляди лицемерни думички...

"Бъди здрава и щастлива! Радвам се, че си до мен." - това гласи постът на президента, който вече е събрал хиляди лайкове и пожелания за щастие и към двамата.

А самата Деси Радева се пошегува самоиронично с възрастта си в нета, с което показа, че не се взима на сериозно и е здраво стъпила на земята. Тя дори не се опитва да си крие годините, нищо, че това е нормално за всяка жена и никой не би я осъдил. Здрава и щастлива да е!

Източник: Crimesbg.com