Че този сезон на "Ергенът" е пълен потрес и сбирщайн на всевъзможни "природни недоразумения", това е факт, който не ни учуди особено. Смая ни обаче реакцията на ангелогласната певица Десислава, която не само показа, че следи предаването, но и изневери тотално на себе си с жестока гавра към психоложката Христиана.

Казваме, че Деси изневери на себе си, защото през всички десетилетия, в които е на екран и в светския живот, тя нито веднъж не си е позволила да се подиграва на някого или дори да го коментира негативно. Е, явно този път пияното Хриси така е бръкнало в здравето на певицата, че тя не се сдържа. И я направи на нищо.

Десислава засне клипче в Тик-Ток, в което е със сина си Майки в автомобила. В един момент Деси започва да се клати като къркана на мотика и заявява на Майки, че много я дразни...

"Ама мноу ме дразниш, да знайш. Още малко ще те потрая и ще те заапа. Ще те заапа ти казвам, па после да не ми пищиш и да ми питаш що правим цър-пър", завалено говори Деси, а миг по-късно двамата с Майки избухват в лудешки смях. Да му мисли Христиана, която втрещи цялата нация с поведението си и това, че работи като детски психолог.

Източник: Crimesbg.com