Тото се закани да разбие Гери-Никол в "Като две капки вода"!

Както вече стана ясно, половинката на популярния дует КариZма Галя влиза в "Като две капки води", съобщиха от продукцията. С нея на сцената ще бъде и един от най-известните хип-хоп изпълнители в България – Йонислав Йотов - Тото. [caption id="attachment_619445" align="aligncenter" width="223"]Тото Тото се кани да разбие конкуренцията в шоуто[/caption] “Предстоящото си участие в “Като две капки вода” приемам с неподправен трепет и вълнение като една много приятна изненада. Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител. От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на едно невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването – едно цяло съзвездие само по себе си. Ще се радвам да изживеем всичко това заедно!”, сподели Галя хитмейкър, съавтор в хитовете на някои от най-успешните български артисти, както и на любими песни на емблематичния дует КариZма.

По време на осми сезон на уникалното шоу за преобразявания зрителите ще проследят преобразяванията на още една музикална звезда – Тото от група „СкандаУ“. Популярният изпълнител ще остави изграденото амплоа, за да влезе в 13 образа на световни звезди.

„Едно приключение без претенции, с много усмивки и все искрени. Това очаквам!“, признава изпълнителят на „Чужди усмивки“, „Спомен от рана“, „Хайвера“ и други хитови парчета. Музикантът със сигурност ще се опита да надскочи успеха на Гери-Никол в предаването, която бе на финала през 2018 година. Hotnews.bg припомня, че двамата от месеци водят война през социалните медии и сега Тото ще има възможност дори да имитира яката дупара и яко да се изгаври с нея. На 24 февруари Галя, Тото, Фики, DARA, Антоан и Георги ще влязат в обувките на първите образи заедно с останалите звезди в шоуто. Кои ще бъдат останалите участниците в „Като две капки вода“, които ще опитат вкуса на преобразяването, предстои да разберем.