Според твърденията на Сузанита, тя се е променила изцяло и вече няма намерения да се забърква в каквито и да било скандали. Неотдавна тя поиска извинение от баща си Орхан Мурад за грижите, които му е създала, както и за грубите й думи, отправени по негов адрес.

 

Певицата твърди, че е успяла да преглътне егото си, което наистина е много голямо и вече станала по-смирена и одухотворена. Според думите й за промяната много помогнали малкият й син Матиас и майчиният й инстинкт. В заключение посочва, че това, както и доброто, което я заобикаля всеки ден, и любовта на семейството й я правят изключително щастлива.

Тотална промяна в живота на Сузанита

Тя направи това излияние навръх рождения си ден, който бе на 9 януари. Сузанита навърши 21 години и бе изненадана у дома от най-близките си хора с парти. Един от големите подаръци за хубавия повод е почивка през следващия месец, на която ще отиде с нейния любим Марк на топло и екзотично място. Двамата планират да отидат до Малдивите като през това време за малкия Матиас ще се грижи майка й Шенай.

 

Като най-голям подарък за всички отминали празници и рождения й ден, гласовитата певица определя затоплянето на отношенията с баща й. Твърди, че двамата вече са много близки и не спират да си общуват. Тя дори му благодари, че й е простил въпреки всички ужасни неща, които му причинила.

Източник: Уикенд