Да, мрежата определено завря, просто избухна. А причината е Мара Отварачката или по-точно не Мара, а Мария. Появи се, незнайно откъде, първият плакат на заралийката като певица, на който тя определено не е Отварачката, а е просто Мария. Такава, каквато се е родила и каквато, за съжаление, не е останала.

Всички са в ступор, а коментарите под фотото валят и сега. А и как иначе, когато ние също се питаме кое е това мило момиче и какво направи с него Мара? Защо го уби?!

Девойчето, което гледа от плаката с блеснали, живи и игриви очи, няма нищо общо с наглото излъчване на Мария днес. Отварачката отдавна изглежда адски обръгнала, закоравяла и откровено неприятна, а за харизма изобщо не можем да говорим при все, че единственото, което се опитва да пробутва, е евтина и пошла сексуалност.

"Джуките й са най-малкото, което е проблем. Гадното е енергията, която лъха от нея и която е крайно неприятна. А какво мило и нежно същество е била навремето... Мъжете ли я превърнаха в това, което е сега, или по-скоро същността й е излязла наяве", коментират потребители в нета.

Сигурни сме обаче, че ако я питат сега, Мара Отварачката ще каже, че в момента се харесва повече.

Източник: Crimesbg.com