Последният сезон на ВИП Брадър беше излъчен у нас през 2018-та година, а после го спряха. Но ето, че феновете му са в екстаз, защото вече е решено - предаването се завръща в ефир. Очевидно е, че трябва да се намери достоен конкурент на "Ергенът" по Би Ти Ви и затова от Нова Телевизия вадят "тежката артилерия".

Пита се обаче не само кои ще са първите гост-звезди в Къщата на Брадъра, а и кои ще са водещите. Знаем, че Алекс Сърчаджиева със сигурност няма да се появи в предаването и то по две причини. Първата е, че тя вече работи за конкуренцията Би Ти Ви. А втората и основна е, че както сама призна, от Нова ТВ са се отнесли изключително грубо навремето с нея и то, когато е имала най-силна нужда от помощ.

На мястото на Алекс се търси друга водеща, а защо не и водещ, който ще води дневните епизоди на запис. Живите студиа обаче вече си имат главния "заподозрян" и това е... дааа... това е той - Ники Кънчев.

Омръзнал ви, неомръзнал ви, това е положението. Ще трябва да гледаме пак Ники на екран, защото от продукцията са категорични, че той е единственият, който е на "ти" с шоуто до такава степен, че може да го води непринудено и естествено, дори и със затворени очи.

Е, нямаме търпение да разберем допълнителните подробности и... Брадърът да започне.