Този купон се оказа по-интересен дори от сватбата на Меган и Хари. Епично парти спретна Дейвид Бекъм за съпругата си Виктория по повод -годишния й юбилей.  Двойката събра близки и приятели за празника на модната дизайнерка в Мейфеър, а купонът продължи до ранните часове на сутринта. Но нито танците с патерици на Виктория, нито събирането й с колежките й от "Спайс гърлс" не привлякоха толкова интерес, колкото брейк танците на Том Круз.

Актьорът остави с отворена уста всички присъстващи, като се раздаде на дансинга. Интересна особеност е, че снимки от събитието така и не се появиха, тъй като съпрузите бяха забранили всякакви камери на купона. Присъстващите обаче споделят, че е било епично преживяване и той наистина е бил забележителен като танцьор, независимо от преклонната си възраст.


Иначе звездното парти беше наистина запомнящо се. Освен че колежките на Виктория от "Спайс гърлс" до една се събраха за купона и дори пяха заедно, на събитието присъстваха още  Ева Лонгория, Марк Антъни с най-новата си съпруга, Салма Хайек с мъжа си, цялото семейство Бекъм и дори редакторът на Вог Едуард Енифул. Гордън Рамзи, Джейсън Стейтъм със съпругата си Роузи, Гай Ричи и съпругата му, както и още куп звезди присъстваха на купона. Забавното е, че в края на вечерта Виктория си тръгна на конче - съпругът й буквално я носеше на гърба си, след което частен автомобил ги откара у дома. Като се говори, че партито там е продължило, но в по-тесен кръг от купона.