Излезе автобиографичната книга на шеф Андре Токев „Продължавам“. Споделя, че му отнело една година време да я напише и допълва, че човек не трябва да се колебае, когато реши да направи нещо. В случай, че има съмнения, това означава, че не е взел правилното решение. Нямал никакви колебания и притеснения да излее душата си в книга и отбелязва, че е бил откровен, на моменти дори до грубост.

 

В книгата говори натурално и без никакви задръжки за живота му. Идеята му била да мотивира хората да не се отказват дори когато им се поставят най-тежки задачи за решение. Когато успееш да решиш задачите и си вземеш поука от тях, животът става още по-прекрасен, категоричен е той.

 

Разбира се не е пропуснал и периода, който прекара в затвора в Казичене заради шофирането му в нетрезво състояние. Твърди, че винаги се е старал да е коректен, а онази случка не означава, че е друг човек. Припомня, че хората не сме роботи и допълва, че дори машината понякога може да се счупи. Дори на неуспехите си се е научил да гледа като на уроци, които следва да усвои и винаги продължава напред по-силен и мъдър.

 

Случката с пикапа била доста шокираща дори за самия него, тъй като не очаквал, че може да му се случи подобно нещо. Преди въпросната случка, която той нарича „задача“, кариерата и успехът в бизнеса му била приоритети. В един момент, когато останал насаме със себе си осъзнал, че е отделил прекалено малко време на най-близките си и си обещал да се промени. Категоричен е, че човек трябва да е повече време със семейството си, а не да робува на това да е №1 в професията си. Най-важните и ценни неща са здравето, отношенията с любимите хора и емоциите, които не се купуват с пари.

 

Все още си кара въпросния бял пикап – след случката се нуждаел само от нови джанти и гуми. 

Към днешна дата не пие почти никакъв алкохол. Куриозно в цялата история е, че преди въпросната случка също не консумирал много алкохол. Понякога му се иска да усети аромата на някоя напитка и си позволява буквално по половин глътка.

 

Признава, че не се влияе от писанията по негов адрес. Вълнуват се единствено хората, изпитващи колебание в самите себе си. Дал си сметка, че медалът има две страни още преди години, когато решил да работи в телевизията и да е популярен – едната е лъскавата, а другата – тази, в която хората искат успешните личности да се провалят. Последното е народен спорт и мнозина желаят да видят слабостите на успелия човек.

Източник: Уикенд