Астрологът Хули Леонис е сред най-популярните у нас, познат с дългогодишната си практика с иновативния си метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения – винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители – дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си… Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията. Автор е на повече от 10 успешни астрологични книги.

 

Методът му е силно индивидуален и се свързва с игри на визуализации, целящи разговор с подсъзнанието, с неосъзнатото, което формира 95% от нас. Ние живеем и отсъждаме от останалите 5%, които се свързват с колективната логика. Методът му има една основна цел – да свърже човек със себе си. Звучи лесно, но е много трудно и изисква много работа, защото малко хора искат да са себе си. Те предпочитат да живеят в колективната истина.

 

В „Приказки от ХII дом“ се скрие цялата информация от неосъзнатото, където са всички истини. За негово щастие това е домът, чиято енергия познава добре и съм свързан с нея. Затова я използва за вдъхновение и си позволява да води читателите на едно пътуване през този дом като своеобразен гид.

 

Топ астрологът Хули Леонис: Хората са на Земята, за да обменят любов, но са го забравили и затова са нещастни!

Цялостното послание, което се опитва да предаде чрез „Приказки от ХII дом“ е, че ако

 вярваме на логиката и на това, което ни се казва, ние достигаме само до малка част от истината. Когато обаче си позволим и си припомним какво е да чувстваме, тогава можем да. живеем в собствената ни истина, която ни синхронизира с щастието. Основната цел на поредицата е да припомни на хората как да чувстват.

Категоричен е, че любовта винаги има място в живота и хората са на Земята, за да обменят любов, но са го забравили и затова са нещастни. Тя е силата, която може да излекува всичко, но човек бързо трябва да си спомни какво е любовта и след това да се научи да се обича. По този начин ще излекува вътрешния си свят и едва след това може да го сподели с околните.

 

Подчертава, че от астрологична гледна точка да си себе си, означава да следваш зодиакалния си знак, но е категоричен, че зодията не е ресурс, както се вярва масово, а път с препятствия, чиято награда от преминаването през него е възможността да си себе си. Няма обаче как да го разбереш, ако не познаваш пътя си и не знаеш колко е важен за теб.

 

Ако човек не е себе си, тогава е представата на другите за него – фантомен и лъжовен образ, зад който се крият много страх, недоволство и нещастие. Ако искаме някаква промяна в живота си, то трябва да започнем първо от нас самите.

 

По отношение на предстоящата година, Леонис отбелязва, че изисква зряло отношение, тъй като се свързва със знака Сатурн, който обикновено се тълкува негативно с трудности, страх и напрегнатост. Всъщност обаче той е структурата, изискваща от нас да намерим същността на живота си.

В национален план ни предстои година на успешно сътрудничество. Не толкоз по отношение на вътрешната ни политика, отколкото на външната.

В личен план 2024 ще е подходяща за развиване и подобряване на качествата ни, за да може да се чувстваме стабилни в позицията си. Ако съумеем да приложим дисциплина и отговорно отношение, ще имаме прекрасна година, но ако ли не – ще се потопим в хаотично объркване, което може много да ни разстрои.

Източник: Уикенд