Очевидно нямат никаква представа за реалността

Оказва се, че едни от най-натрапваните и лансирани звездни наследници са известни най-вече с това, че са синове или дъщери на майките си или бащите си.

В следващите редове ще класираме петимата от най-досадните звездни наследници, които постоянно ни се натрапват, колкото и бездарни и безинтересни да са те.

Челната позиция несъмнено се отрежда на наследницата на Гала – Мари Будева, която непрестанно се напъва да бъде забелязана, но без успех. За разлика от родителката си, тя е доста невзрачна и е лишена от харизма, но както се вижда това далеч не й пречи в напъните да е публична личност. Последователите й я упрекват, че по цял ден не прави нищо смислено, а тя се чувства дълбоко засегната от тези заключения.

Тя непрекъснато се опитва да изтъкне колко е натоварен графикът й и колко е заета. 25-годишната Мари Будева често прави опити да бъде секси, но и тук удря на камък. Въпреки това обаче не й липсва самочувствие и твърди, че е известна не покрай майка си, а заради това, че е умна, забавна, отговорна, креативна и общителна, както сама се определя.

Второто място в класацията си поделят дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя Дикова – Пипи и щерката на покойния Дими от „Сленг“ и пиарката Ива Екимова – Дара Екимова.

След като през септември 2021 г. Петя Дикова отново се върна на екран след двете си майчинства, тя бе наместена като водеща на „Тази неделя“ по bTV, където дразни зрителите в почивния ден. Цял живот родителите й правят отчаяни опити да я пробутат на драгия зрител като велик телевизионер и журналист, а тя не става и не става.

Напоследък зрителите все по-явно се дразнят на демонстративното пробутване на Петя Дикова.

Дара Екимова вбесява не по-малко от нея, макар да е по-млада. При все, че има музикални заложби, опитите й да се наложи като любимка та слушателите удрят на камък.

Прави впечатление, че напоследък Дара избяга от амплоато си на лолитка и се опитва да го играе съблазнителка, но и това не й се получава.

И макар до момента да не е блеснала с някакви кой знае какви музикални хитове, напращелите й бюст и уста все по-често хващат окото.

Ива Софиянска е следващата от звездните наследници, домогнали се до телевизията. Докато едни твърдят, че тя не е толкова дразнеща като Пипи Дикова и има талант, то други са категорични, че е бездарна. През лятото на 2020 г., тя бе уволнена от Нова тв, след като свекър й Васил Божков бе погнат от тогавашната власт.

Към днешна дата тя се изявява като пиар на столична клиника по естетична медицина.

Ники Илиев също често бива оплюван заради това, че постоянно го лансират. При все, че донякъде успя да се докаже с ролите и филмите, все още е доста далеч от всеобщото одобрение. Наскоро той дори коментира, че събира пари със зъби и нокти за филмите си и е минавал през какви ли не трудности в изкуството.

Истината обаче е, че голяма част от проектите му, са финансирани от майка му – д-р Мирослава Кадурина, която бе подсъдима за далавери във ВМА.

Баща му – режисьорът Бойко Илиев също цял живот го пробутва по телевизиите. Та в този ред на мисли е малко нередно да се пъне да обяснява как драпал със зъби и нокти.

Източник: Уикенд