През лятото Деси Стоянова ще духне 48 свещички на тортата си, а от тази есен ще работи с мъж, който е с 15 или даже 20 години по-млад от нея.

 

И петимата топ кандидати за наследници на екранния й партньор Сашо Кадиев в „Преди обед“, са много по-млади от нея. Без значение, че изгледа доста свежо за възрастта си, на фона на наследниците на Кадиев, тя стои не като кака, а направо като лелка.

 

Топ 5 кандидат-наследници на Сашо Кадиев

Четирима от евентуалните му наследници, са актьори – любимецът на bTV и втръснал до болка на зрителите Иво Аръков и по-слабо популярните му колеги Кирил Недков, Петър Дончев и Антоан Петров. В топ 5 влиза и един журналист – Антон Биров.

 

След двумесечни кастинги тази седмица bTV пробва на екран петима кандидати, минали през ситото. Кадиев, който все още не е напуснал официално предаването, е на турне в Европа в компанията на половинката си Ивелина Чоева, която тези дни има рожден ден. През това време от телевизията всеки ден слагат нов кандидат до Деси Стоянова. Очаква се изборът на постоянен партньор за Стоянова да бъде направен след този тест.

 

По отношение на Иво Аръков зрителите се шегуват, че е станал като Виктория Капитонова – основният му стремеж е нито ден на телевизията да не мине без негово присъствие. Макар двамата да не стоят зле пред камерите, не трябва да се пренебрегва и фактът, че той е с цели 13 години по-млад от Деси Стоянова и до нея актьорът изглежда като недоучил гимназист по време на изпит. 

 

Втори в топ 5 е симпатичният Кирил Недков. Наскоро той се изяви като седмичен коментатор в „Преди обед“ и направи много добро впечатление с интелект, добро възпитание и поведение пред камерата. Той е с 15 години по-млад от Стоянова, но изглежда достатъчно сериозен, за да не се набива на очи разликата във възрастта им.

 

Антон Биров е единственият журналист в топ 5 на кандидатите. Той изглежда най-зрял сред тях, има опит в телевизията, води предавания за книги, минава за интелектуалец, но не е ясно дали на неговия фон Деси ще продължава да блести като сериозната и интелигентна половинка в дуото на водещите. Предвид огромната му заетост обаче е много голям шансът да се откаже от мястото.

 

Петър Дочев е популярен повече от Нова тв. Сравнително скоро той бе седмичен коментатор в „Преди обед“. Това, с което се опита да впечатли зрителите бе да им разказва всеки ден по една история от живота си. те наистина не бяха лоши и зрителите вероятно ще го приемат като водещ.

 

Най-младият сред претендентите за мястото на Кадиев ще навърши 28 години чак през декември. Антоан Петров първо минаваше за протеже на Маги Халваджиян, а след това и на Слави Трифонов. Ако бъде одобрен за работата до Деси Стоянова, това за него ще бъде голям плюс, тъй като ще му донесе популярност. Въпросът е дали ще успее да използва славата така, че тя да бъде от полза за таланта му или ще убие този талант чрез нея.

 

След Иво Аръков, той като че ли е актьорът, който залита най-много по бързата тв популярност сред четиримата, които се пробват за водещи.

Засега панелистът на Гала Дарин Ангелов остава под чертата. От медията търсят не само човек с по-малко ангажименти, а и не толкоз популярен, за да не се пазари за голяма заплата. За сметка на това пък в играта се завръща Виктор Стоянов. Какво решение ще вземе медията, предстои да разберем.

Източник: Уикенд