На Емрах Стораро със сигурност няма да му е приятно да чуе интервюто на баща си с Алекс Сърчаджиева днес. Защото в него Тони Стораро прибегна до крайни и драстични мерки с малкия си наследник, видимо "вдигнал ръце" от него. До момента Тони нито веднъж не си позволи да обсъжда Емрах публично - каквито и простотии да беше извършил, но чашата явно преля. Здраво!

В национален ефир днес Човекът глас на поп фолка сподели с болка това, което го тормози и си изля душата. Той се обърна към Емрах и го помоли да спре да се дъни веднъж завинаги и да преосмисли и себе си, и живота си, и безцелния начин, по който го живее.

"Той има добро сърце дълбоко в себе си, но е на 21 години, а продължава да я кара така, сякаш е в пубертета. Е, не си, моето момче. Не си в пубертета и е крайно време да спреш да срамиш и себе си, и семейството си. Искам да се гордея с теб така, както се гордея с брат ти Фики, а не да се срамувам. Накарай ме да се гордея поне веднъж и спри да се дъниш, направи рестарт, осъзнай се", каза Тони Стораро, а зрителите искрено му симпатизираха и го разбраха чудесно.

Наистина Емрах Стораро е издънката на фамилията и няма нищо общо с брат си Фики Стораро, който е пример, докато Емрах гази законите и дори си позволява да удря жени. Позор!

Източник: Crimesbg.com