„Памела: Любовна истерия“ – така се казва документалният филм за някогашната спасителка на плажа, заснет от сина й Брандън Лий от брака й със скандалния барабанист Томи Лий.

В продукцията Памела Андерсън споделя тайни, за които не е говорила досега. Тя признава, че именно изтеклия видеозапис с интимните изпълнения със съпруга й Томи Лий довел до развода им. Отношенията им рязко се обтегнали. Пам изпаднала в депресия, а Томи започнал да й посяга. При един от домашните скандали Памела била с по-малкия й син Дилън на ръце, когато бесният Томи я блъснал към стената.

Памела Андерсън споделя, че все пак Томи Лий е единственият от шестимата й съпрузи, когото е обичала истински.

„Не можех да повярвам, че човекът, когото обичах най-много, е способен да направи това. И двамата бяхме психически сринати, но мой дълг беше да защитя децата си“ – спомня си с болка Памела Андерсън.

След тази случка през 1998 г. Томи Лий бил арестуван за домашно насилие и прекарал половин година в затвора. След което последвал логичен развод.

Томи Лий опердашил Памела Андерсън с бебе на ръце

В същия документален филм Памела не спестява и интимни подробности за мъжете в живота си. Тя самоцелно признава, че от 6-имата й съпрузи именно Томи Лий бил най-надарен и с него била истински доволна в леглото. Друг е въпросът дали такива признания трябва да се правят пред наследника им, който заснема документалната лента. Но пикантното продава, а в Холивуд парите са Бог.

Източник: „Уикенд“