Том Круз заряза дъщеря си Сури Круз на дипломирането й. 18-годишната колежанка се дипломира преди дни, а на церемонията присъства единствено майка й Кейти Холмс. По същото време Том се забавляваше на концерт на Тейлър Суифт, очевидно забравил, че има дъщеря.

Приятели на Кейти разкриват, че той отдавна е загубил връзка с наследницата си, независимо, че тя е единствената му биологична дъщеря. "В момента, в който Кейти каза, че не желае дъщеря им да се възпитава в догмите на сциентологията и да се обучава в техните центрове, между нея и Том нещата се влошиха. В крайна сметка тя си взе детето, получи някаква издръжка и се изнесе в Ню Йорк, твърдо решена да отгледа Сури далеч от целия странен свят на сциентолозите. През годините се носеха различни слухове за връзката им с Том, но Кейти премълчаваше до последно. 

Към днешна дата Сури е далеч от обществения живот и не иска дори да използва фамилията на баща си, за да спечели роли в киното. А някои разказват, че дори иска да си смени името. Том от своя страна не говори за дъщеря си никъде и пред никого. Защо така неочаквано прекрати всички отношения с нея и до днес остава загадка.