Том Круз се раздели с 36-годишната си руска приятелка Елсина Кайрова. Актьорът изненадващо сложи край на връзката им и то точно когато се заговори, че вече й е поискал ръката.

Само преди няколко дни 61-годишният актьор дори се срещна с децата й, независимо, че от години не е общувал с дъщеря си Сури.

И докато приятели на Том и Кейти коментират, че актьорът очевидно пренебрегва дъщеря си, докато демонстрира привързаност към децата на бъдещата си съпруга, и той изненада всички като сложи край на връзката им.

Приятел на Том каза пред репортери, че актьорът е този, който е пожелал да прекрати връзката си. Но въпреки разрива, той се опитва да поддържа добри отношения с Елсина. Най-малкото, защото живеят в една и съща сграда в Лондон. И остават съседи.

"Би било грубо да я зареже по такъв неприятен начин. Все пак живеят в една сграда, съседи са, ще се засичат дори и в асансьора. Но най-хубавото е, че помежду им няма лоши чувства.", разкрива той.

За романса на звездата от "Мисията невъзможна" и руската красавица започна да се говори, след като бяха видени заедно на парти в Лондон в края на декември миналата година,  А свидетели разкриват, че купонът е бил точно мястото, където Том и Елсина не се отделяли един от друг и демонстрирали бурни чувства.