Холивудският ас Том Круз и красавицата Елсина Хайрова, екссъпруга на руски олигарх, май са новата топ светска двойка, след като бяха забелязани на интимна среща в Лондон. Близки до звездата на „Мисията невъзможна“ споделят, че актьорът е толкова хлътнал, и дори предричат пореден негов брак. Той бе запазил цялото заведение, за да впечатли свикналата на лукс руска мадама.

Руският диамантен магнат Дмитрий Цветков обаче съвсем не бил доволен от тази връзка. Чрез британските медии той предупреди Том Круз, че флиртът му с 36-годишната Елсина ще му излезе през носа.

„Ще му кажа само да държи портфейла си отворен, защото тя има доста широки пръсти“ – избъзика се руснакът с наследника си в леглото на Хайрова. Олигархът се аргументира, че за 11 години брак той е похарчил 10 млн. паунда само за тоалети и още поне 2 млн. за чанти на красавицата.

Том Круз се овъргаля с бившата на руски олигарх

Едва ли обаче тези суми са твърде притеснителни за звезда от ранга на Том Круз, който за своята 61-годишна възраст е натрупал състояние за поне 600 милиона долара.

Цветков избяга от Русия във Великобритания преди 10 години. Тригодишната му битка да получи развод от Елсина му е струвала 150 милиона британски лири – припомнят таблоидите на острова.

Източник: „Уикенд“