Таблоидите не спират да пишат, че Том Круз изживява пореден връх в кариерата си с „Топ Гън 2: Маверик“, но в същото време е паднал на дъното по отношение на връзките си с жени. След като преживя кратка авантюра с колежката си Хейли Атуел, сега Том Круз като че ли удари дъното, като се показа със съществото Пом Клементиеф, за което се предполага, че само не може да определи от кой пол иска да бъде (друг е въпросът от кой пол в действителност е).

Но както се казва в херметизма – „подобното привлича подобно“. Така че странната биография на Том Круз не случайно се преплете с тази на Пом Клементиеф. За холивудската звезда се знае, че е бил женен за красавици като Кейти Холмс (2006 г.-2012 г.), Никол Кидман (1990 г.-2001 г.), Мими Роджърс (1987 г.-1990 г.) и че залита по сциентологията.

За съществото Пом Клементиеф се знае, че партнира на Том в „Мисията невъзможна 8“, че е на 36 години, че в различни периоди от живота си е лягала и с мъже, и с жени. Произходът й е повече от странен – Пом е наполовина руско-френска еврейка, а другата половина е азиатска кръв, по-специално корейска жилка. Родена е в Канада, но има само френско гражданство.

Том Круз се омеша със същество от третия пол

Жълтите таблоиди пишат, че двамата имат връзка от няколко месеца, но все още не я оповестяват публично. Според запознати Том и Пом изчаквали да наближи премиерата на филма, за да обяват връзката си и така да я използват в рекламната кампания на продукцията.

Източник: „Уикенд“