Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара по-голямата част от последните 12 години в сянката на яростните спекулации за скандално разрушената ѝ връзка с известния ѝ баща- и докато прави първите си стъпки в зрелостта, изглежда най-накрая е готова да отговори веднъж завинаги на въпроса за бъдещето си със звездата от "Топ гън".

Днес тийнейджърката ще отбележи важния си 18-и рожден ден без 61-годишния си баща Том, който от години е почти изхвърлен от живота на най-малкото си дете - горчив разрив, който до голяма степен се дължи на решението на Кейти и Сури да прекъснат връзките с противоречивата му сциентоложка вяра.

Клинът, който първоначално бе вбит между бащата и детето по време на развода му през 2012 г., оттогава се е превърнал в солидна стена, която Сури няма намерение да разруши, разкрива DailyMail.com.

На 18-годишна възраст Сури вече е пълнолетно лице, което "официално" може да взема самостоятелни решения. Но макар близки до тийнейджърката източници да твърдят, че тя все още обмисля възможностите за бъдещата си кариера, те отбелязват, че тя е напълно наясно с едно нещо: "Том не съществува за нея".

Източник: dailymail.co.uk