Том Круз се е разделил с руската си любовница Елсина Хайрова само няколко дни след като се е запознал с децата й – съобщават британски таблоиди. Според източници от обкръжението му, 61-годишният актьор от „Топ Гън“ и 36-годишната Елсина, която е бивша съпруга на олигарха Дмитрий Цветков, са се срещнали за първи път миналия декември, по време на парти в „Мейфеър“. Сега обаче, няколко месеца по-късно, сериозно се заговори, че пътищата им са се разделили.

Твърди се, че Том Круз е решил да сложи край на връзката им, но си оставял вратичка за палави нощи, за която цел двамата си купиха апартамент в Лондон.

„Няма лоши чувства между тях, просто за Том връзката им достигна до етап, в който не вижда как биха могли да я развият още повече. Разбира се, той не би отказал да преспиват заедно, когато се засекат в английската столица и са свободни“ – твърди източник от близкото обкръжение на актьора.

Елсина Хайрова има син и дъщеря от предишния си брак с руския олигарх и търговец на диаманти Дмитрий Цветков. Тя е дъщеря на политика Ринат Хайров, чието състояние се оценява на повече от 6 млрд. долара, който е близък съюзник на президента Путин.

Новината за раздялата на Том и Елсина идва броени дни след като двамата се обзаведоха с шикозен апартамент в Лондон, предназначен за романтични нощи. Двамата платиха цената му по равно.

Източник: „Уикенд“