Холивудският ас Том Круз и младата руска старлетка Елсина Хайрова май наистина са двойка. Според в. „Сън“ влюбените гълъбчета са си закупили апартамент в стара сграда в самия център на Лондон, където веднъж месечно се събират за 3-4 дни и се отдават на горещи игрички в леглото. Любовното гнезденце струва 10 млн. паунда, като според изданието актьорът и любовницата му са си поделили стойността по нейно изрично настояване.

Коя всъщност е рускинята Елсина Хайрова, актуалната любовница на Том Круз?

36-годишната брюнетка е дъщеря на известния руски магнат Ринат Хайров и със сигурност не преследва Том заради парите му. По тази причина спокойно си е позволила да бръкне в своя джоб за апартамента с 4 спални, три гостни и две кухни. Старата сграда не изглежда впечатляваща отвън, но предлага изумителен вкус отвътре.

Все още не е ясно колко точно време прекарват заедно Том Круз и Елсина, но постоянната заетост на актьора му позволява да се вижда с красавицата не повече от веднъж на няколко седмици, което засега устройва и двамата.

Том Круз не е имал сериозна връзка от 2012 г., когато заряза третата си съпруга Кейти Холмс. Рускинята пък е свободна след шумния си развод с диамантения магнат Дмитрий Цветков през 2020 г. Тогава тя прибра огромна сума от състоянието на бившия си мъж, в това число недвижими имоти във Великобритания, Дубай и Кипър. Твърди се, че само бижутата, които е намазала, са на стойност над 18 млн. паунда.

За бащата на Елсина – Ринат Хайров се знае, че е бивш депутат от Държавната дума от партията на Путин „Единна Русия“.

Източник: „Уикенд“