Водещата и лице на БНТ - Мира Добрева винаги е изглеждала чудесно и се е радвала на добро телосложение. Макар да не е запален спортист, камо ли фитнес маниак, тя явно разчиташе на ген, който обаче в последно време е напът да я предаде.

Да, вярно е, че Мира вече е на 50 години, но те в никакъв случай не са толкова много, че да влияят пагубно на метаболизма й. Може би водещата се е поотпуснала и си похапва повечко, или отново има някакви стресове с мъжа си Жоро Торнев, които я карат да отваря по-често хладилника.

Толкова дебела не сме я виждали: Мира Добрева се освини посред лято! (АКТУАЛНИ СНИМКИ от вчера)

Знаем, че с Торнев са разделени, но не и разведени, а Мира реши да го напусне преди време, след поредната изневяра, която трябваше да преглътне, но вече й писна. Тя прощаваше забежките на Торнев години наред, макар да е в пъти по-красива от него, но... съдба.

Сега обаче фокусът е върху Мира, която потребители съветват да мине на диета. Снимката, която тя пусна снощи, е от планината, където се е юрнала да покорява пътеки и върхове - чудесно.

Облякла се е обаче нетипично за лятото като цялата е в черно, с дълъг анцуг, а дори ръкавите на блузата й са до лактите. Нещо, което се прави само, ако искаш да прикриеш сланинки, но въпреки това Мира не успява да ги скрие. Ясно личи, че и баджаците, и ръчичките й са здраво налети, но нищо - убедени сме, че ще се стегне и за нула време ще си върне формата.