Тодор Славков е решил да изтрезнее завинаги

Тодор Славков съобщи, че е взел решение, което изненада сериозно хората, които го познават от близо.

Внукът на Тато най-накрая е решил да вземе живота си в ръце. Тодор Славков възнамерява окончателно да скъса тясната си връзка с алкохола като за целта постъпи в клиника за лечение на зависимостта. Наследникът на Иван Славков склонил към тази важна крачка след като изгледал подробно изцепките си в Биг Брадър.

[caption id="attachment_435520" align="alignright" width="300"]Тодор Славков е решил да изтрезнее завинаги Тодор Славков е решил да изтрезнее завинаги[/caption]

Всички зрители на риалитито видяха, че Тодор Славков прекрачи всякакви граници и се изложи до краен предел под влиянието на голямото количество спиртни напитки. Стигна се до там, че дори близката му приятелка Катето Евро се отрече от него, макар че преди да влязат под покрива на Големия брат двамата постоянно можеха да бъдат засечени по купони. След като изненадващо внукът на Тато стана победител на формата и спечели луксозния джип, той се покри вдън земя. Следите му се изгубиха тотално след афтърпартито, на което Тодор Славков бе изпаднал в несвяст.

След дългата алкохолна фиеста, която приключила няколко дни след Нова година, внукът на Тато си дал сметка, че е крайно време да престане с пиенето, тъй като установил, че не знае къде е изкарал Коледа. Той се изплашил сериозно от белите петна за няколко седмици назад. Тодор Славков вече се е взел в ръце и се е подложил на детокс диета. Опитва се да се храни здравословно като набляга основно на плодове и салати, както и на различни видове фрешове и витамини.

Следващата стъпка, която ще предприеме по пътя към новия живот е да постъпи в клиника за лечение на алкохолна зависимост. По-трезвите приятели, които от години се тревожат за състоянието на Тодор Славков му препоръчали частен център в Белград, който е специализиран в битката с пиянството. Те вече са се ангажирали да съберат необходимата сума за престоя му там, пише pik.bg.