От месеци насам, че може и година да стане, Антония Петрова не спира да възхвалява в мрежата своя съпруг Ивайло Батинков, който бил перфектният кулинар. Ден през ден Тоца бълва снимки в профила си, на които е заснела домашната трапеза и мре всички да узнаят какво плюскат вкъщи.

Е, то това хубаво, но ето, че и още някой си каза думата, а именно - кантарът. За Батинков е видно отдавна, че е налял доста, но от известно време насам същото се отнася и за половинката му.

Тоце, намали яденето: Лицето на Антония Петрова заприлича на поничка! (СНИМКИ отпреди часове)

Тоца вече не е онази фина и слаба миска, която дефилираше по подиумите, а видимо добре гледана и охранена жена. Преди часове обаче тя пусна поредните фотоси, които шокираха мнозина. Защото на тях лицето й е станало почти обло, като месечина и някои го сравниха дори с поничка.

Тоце, намали яденето: Лицето на Антония Петрова заприлича на поничка! (СНИМКИ отпреди часове) - Снимка 2

"Въййй... какваз такваз си се окръглила мъри, Тоцке?! Ще те карам у наше село, знаеш ли как ще те харесат селските момци?! Таман ще им вършиш повече работа, такава една позаякнала", попиляха я зевзеци в нета.

А дами коментират, че преди Антония да раздава акъли и да се смее на жените в мрежата, по-добре е да погледне себе си. Но по възможност с критичен поглед.

"Нека да види, че и тя е далеч от съвършенството, с което се фукаше. Не можела да пълнее... Може и още как", смигват се една на друга потребителки.