Дъщерята на Гала станала бизнесдама - такива заглавия може да се прочетат в редица сайтове, а и самата Мари Будева си вярва, че наистина е такава. Тя, както сама се представя, е горд собственик на огромен комплекс от студиа, при това в самия център на София, които се отдават под наем за различни цели и дейности.

Да, Мари твърди, че идеята си е нейна, но това не е лесно доказуемо, както и че е вложила много труд в цялата тази работа. За труда сме сигурни и не го поставяме под съмнение - както, че е присъствала и е давала идеи за обзавеждането на студиата и за други неща, но...

Има едно огромно НО и то е - откъде бе, Мари, взе толкова пари, че да закупиш тези студиа?! Тези въпроси съвсем разбираемо задават хора в мрежата, но отговор няма. Всъщност отговор има и той е ясен на всеки - парите са на Гала.

Мари няма и ден трудов стаж някъде на заплата, но вече се изявява като бизнесдама. А Стефан Николов и Гала й ръкопляскат. "То така всеки знае, егати жалката работа. Да я бяха пратили да работи и да се научи малко на отговорности, защото така я правят страшна лигла, която все на хляба мекото ще търси", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com