Социоложката Мира Радева се вихри днес в кухнята, за да очарова гости, зрители и разбира се - шеф Манчев в "Черешката на тортата". След като първата вечер от седмицата потребителите яко я оплюха, че й е липсвала всякаква култура и е плюскала като гладно прасе на вечерята на журналиста, то тази вечер я похвалиха.

Действително Мира се бе постарала и поднесе на гостите не само хранително меню, но и култура, както и интересни теми за разговор. В края тя дори им попя на френски, за да покаже две неща в едно - музикалния си талант и отличния си френски език.

Титан!! Мира Радева ЗАКЛА всички с признание в "Черешката на тортата"!

Като стана дума за френски обаче, Радева закла гостите и зрителите с признанието, че преди няколко години във Франция й се наложило за първи път да вкара нещо живо в устата си. Това се оказаха стриди, каквито дотогава не била виждала другаде, освен по филмите.

"И това излезе живо, и трябваше да го лапна", разсмя потребителите Мира Радева. Но обясни, че някакъв техен познат професор, който също бил там, им обяснил, че като сложат лимон върху стридата, ще видят как тя се свива и всъщност показва, че е жива.

"Едва не повърнах, но към днешна дата вече обожавам стриди", смее се Мира Радева.

Източник: Crimesbg.com